5 dolog, amiért hálás vagyok/ ami szebbé tette az idei telet

kilike/ hálás hétfő/ 4 comments

 1. A bluetooth hangszórót Andrástól kaptam karácsonyra, és most újra Bach, Dvorak, Beethoven és Faurée zenéjére főzhetek ebédet. Meg persze a Kalákára és a Ringatómesékre, de így is sokkal finomabb lesz az ebéd.
 2. Sokan vannak, hangosak, hihetetlen koszt és rumlit tudnak csinálni, mégis rengeteg örömet adnak – tisztára, mint a gyerekeim. Ráadásul a sok kismadár mellett rigóink is vannak, ők a kutyatápot fogyasztják lelkesen.
 3. Hosszabb kihagyás után újra randizunk Andrással, én egész héten ezt várom.
 4. Téli kedvenceink: Rumini kapitány, Az égbolt csodái (és még sok már könyv, ami a világűrről szól), Hogyan működik (ez úgy megihlette Barnabást, hogy lassan az ő rajzaiból is kiadhatnánk egy hasonló témájú könyvet), nekem pedig M. Salisbury: Illustrating Children’s Books című könyve, ami viszont engem ihletett meg.
 5. És az amaryllisz. A nagymamámnak gyönyörű amarilliszei voltak, védte-óvta és büszkén mutatta nekem őket. Akkor őszintén szólva nem értettem, mi szép van egy ormótlan nagy virágban egyetlen csupasz szár végén, de most olyan jó volt a gyerekekkel együtt figyelni, hogy bomlanak ki a virágok és együtt gyönyörködni benne. És mindig a nagymamám jut az eszembe, ha ránézek. Idén vettem először, majd kiderül, sikerül-e nekem is virágzásra bírni az elkövetkező években is.

4 Comments

 1. Jaj, de jó, hogy megint olvashattalak! 🙂
  A legnagyobbotok már középiskolás? Pont ma jártál az eszemben, ezt már rég meg szerettem volna kérdezni… Anna

 2. Ó, bocsesz, akkor tévedtem… 🙂 Anna

  1. Ez legyen a legnagyobb tévedésed! 🙂

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*