ÁSzF

Általános Szerződési Feltételek

A kilike.hu oldalon kizárólag Földesiné Kertész Ilona szellemi tulajdonából származó alkotások vásárolhatók meg. Mivel a legnagyobb részük kézzel, egyedileg készül, ezért apróbb eltérések előfordulhatnak, még az egyformának szánt tárgyakon is.

Vételár, fizetési feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, mely visszavonásig érvényes. Az árváltoztatás jogát fenntartom, a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. Amennyiben minden gondosság ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő “0” Ft-os vagy “1” Ft-os árra, akkor nem vagyok köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlom a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a vásárló elállhat vásárlási szándékától.

A vételár kiegyenlítés

Weboldalon lehetőség van PayPallal, vagy a termékek árát a vásárlás utáni emailben megadott számlaszámra lehet előre utalni. Nyomatok és képeslapok esetén az utalás megérkezését követő munkanapon, pólók esetén  az azt követő ötödik munkanapon postázom a terméket.

Szállítási feltételek, határidők

A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol napközben, 10.00-18.00 között fogadni tudják a küldeményt. Ez lehet lakás vagy munkahely is.

Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás, és előfordulhat, hogy ilyenkor késik a visszaigazoló email is.

A rendeléseket igyekszem gyorsan és precízen kezelni. Minden olyan esetet, amikor a rendelést nem teljesítem vagy elrontom, teljes rugalmassággal kezelem, vagy pénz visszafizetési garanciát ajánlok fel.

Csere

Ha a megrendelt termék hibás, akkor díjmentesen kicserélem. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termékek vételárát visszatérítem Önnek. Hibás csomag esetén, kérem 2 napon belül az e-mail címemre küldött fotóval is igazolni az észlelt hibát. Amennyiben sérült a csomag, kérje jegyzőkönyv felvételét, ne vegye át a csomagot, és kérjük lépjen kapcsolatba velem. Szállításból eredő, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módomban elfogadni. A vásárolt termékek mindig a lehető leggondosabb csomagolásban kelnek útra.

Sikertelen kézbesítés

A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik. Kérjük, pontosan adja meg a címét.

Az elállás joga

A vásárló a vásárlástól 14 napon belül, indoklás nélkül elállhat. Elállás esetén a vevő köteles, a termékek biztonságát megfelelően biztosító csomagolásban, ajánlott küldeményként visszaküldeni a feladóhoz. A visszaküldés költségeit a vevő viseli. Elállás esetén a vevő köteles a termékkel együtt a termékhez kapott számlát is visszaküldeni.

Adatvédelem

A kilike.hu weboldalon megadott adatokat bizalmasan kezelem, kizárólag a rendelések teljesítéséhez valamint információ közléséhez használom fel, de semmilyen formában nem adom tovább harmadik félnek.